Vilken elcykel föredrar du?

Med elektrisk assistans förstärker du din pedalkraft. Cykla längre, cykla snabbare, hitta fler platser. Eller bara njut av din cykeltur.

Till 2018 har vi utökat vårt utbud bland elcyklar, välj mellan E- MTB, E-trekking, E-Citycykel eller varför inte en fet E-Fatbike.

Vilken elcykel föredrar du?

Bosch eBike Systems

Alla komponenter som vi använder i Bosch eBike Systems matchar och synkroniserar varandra perfekt. Resultatet: Högsta möjliga effektivitet, komfort och njutning i varje cykeltur. Displayen visar allt som du behöver så som val av assistans, batterikapacitet, hastighet etc.

Räckvidden med ett Boschbatteri varierar och beror på en mängd faktorer. Med deras Räckvidds assistans kan du räkna ut hur långt du kommer med hänsyn till en rad olika parametrar.
Klicka på länken nedan för att räkna ut hur långt du kommer.

Bosch eBike Systems
Shimano Steps

Shimano Steps

DET INTUITIVA E-MTB-SYSTEMET FÖR GRÄNSLÖS GLÄDJE OCH FRIHET

Med SHIMANO STEPS MTB kan du cykla större avstånd, snabbare och längre tid, samtidigt som du fortfarande får träning och förbättrar tekniken. Den passar de som gillar att cykla i bergen. Kör ned genom skogsstigar eller längs bergstoppar och ta in känslan av frihet. Med SHIMANO STEPS MTB blir det lätt att klättra. Den är lätt vilket underlättar styrningen. Och den har något att erbjuda cyklister på alla nivåer. Tar dig till platser du inte kunde komma till tidigare.

Continental ebike

36vV eBike System

36V eBike System från Continental använder de senaste avancerade systemkomponenterna. Baserat på en kompakt, kraftfull och lätt 36V drivenhet är denna produktlinje speciellt lämpad för sportigare e-mountainbikes. Du hittar continetals drivenhet på följande cyklar, HEAD Sfax och HEAD Mardin

Continental  ebike
Bafang

Bafang

Kraftfull, smidig och tyst.

Cyklar med Bafang assistansmotorer hittar du på HEAD Dayton, HEAD Trivor, HEAD E-Revelo och HEAD E-Randlall. Alla cyklar har en motor på 250W med ett vridmoment på maximala 80NM. Batterikapacitet är antingen 400Wh eller 500Wh beroende på modell.