Nu är 2018 års cykelkatalog här, med en rad nyheter blandat med fjolårets favoriter. Allt för en bättre cykelupplevelse.

Förra årets el-cykelsuccé följs upp med att vi utökar med fler modeller och fler val av drivlina. Klassiker så som Bosch CX och Active finns kvar likaså Bafang.
Till nyheterna erbjuder vi nu även, Shimano Steps  E8000, Continental eBike System.

Nyheter bland våra mountainbikes är att Trenton har fått en ny geometri. Vår toppmodell Trenton V är utrustad med en karbonram T700, SRAM XX1 Eagle Gold 1×12 grupp, Rock Shox Sid World Cup, Karbonfälgar och komponenter från Controltech EXL. En vinnarcykel som väger in på 9,2kg.

Detta är några av våra många nya och spännande nyheter, cyklarna kommer att finnas tillgänglig för förhandsbeställning inom kort. Under tiden kan du se hela utbudet i vår katalog.

Årets hetaste nyhet

Trentonserien har inför säsongen 2018 en helt ny ramgeometri och inbyggda flexpartier.

Under utveckling har vi fokuserat på styvare ram och maximal komfort. Våra Trentonramar tillverkas av högkvalitativt material från Toray T700 karbon. Tillsammans med våra Head Team cyklister har vi förbättrat geometrin av våra cyklar. Kortare kedjestag och avsmalnade partier på delar av bakpartiet bidrar till en styvare ram med styrd flex på partier som ökar körkomforten och som absorberar vibrationer.

Årets hetaste nyhet
Power to the people

Power to the people

Ibland behöver man bara lite extra hjälp.

Detta är i princip en standardcykel fast med elassistans. Du rullar bekvämt och samtidigt effektivt med hjälp från elmotorn. En cykel för dig som uppskattar medvind och nedförsbackar.

Cykelkatalog 2018

Ladda ner vår senaste cykelkatalog och ta del av alla nyheter.

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till oss.

Cykelkatalog 2018