Kontaka oss

Kontakta oss

Head Bikes ambition är att du ska vara nöjd med din cykel. Så om du behöver prata med någon personligen eller skicka ett e-postmeddelande för att få svar på någon fråga finns vi här för dig.

Kontakta oss...

Support

Head Bike har tillverkat cyklar i över 25 år.  Vi får frågor från alla som vill veta allt från hur man fixar en punktering till vilken cykel ska jag välja.  Vi har svar på de flesta frågor som berör cykling. Om du inte hittar svaret på din fråga på webbplatsen kan du kontakta oss via telefon eller e-post.

Garanti

Registrering är ett snabbt och enkelt sätt att skydda din nya cykelinvestering. Den innehåller serienumret för den händelse att cykeln förloras eller blir stulen och hjälper oss att kunna få kontakt med dig när vi har viktig produktinformation.

Registrerar din cykel

 

 

 

 

Handbyggda Cyklar

Med mer än 25 års erfarenhet av cykeltillverkning och med ett starkt varumärke inom bl.a. skidor, tennis erbjuder vi ett brett urval av handbyggda kvalitetscyklar. Head Bikes vision är att kvalitet går före kvantitet. För oss är det viktigt att göra cykling till en upplevelse.