Cyklar från Head nu i Sverige

För den breda massan är Head kanske mest känt som en av de ­främsta tillverkarna av skidor och tennisrack, åtminstone i Sverige. Detta ska det nu bli ändring på, när Heads cyklar gör entré på den svenska ­marknaden, Rd Sport AB ligger bakom satsningen.

Heads cyklar är tjeckiska, byggda av den rutinerade cykeltillverkaren Novus bikes i staden Opava. Där designas och utvecklas cyklarna under ledning av den gamle proffscyklisten Zdenek Kaluzik, för att sedan tillverkas i Taiwan och monteras för hand hemma i ­Opava i Tjeckien. Med mer än 18 års erfarenhet av cykeltillverkning och med ett starkt varumärke inom bl.a. skidor, tennis känner vi på Rd Sport AB att Head Bike är rätt produkt för den Svenska marknaden.

Samma vision och samma mål delar vi med Novus Bikes, att målet är större än att tillverka cyklar som en produkt. Vi bygger cyklar med hjärta och passion.

Vi hoppas att vi ses under året och tveka inte om ni har frågor eller funderingar kring våra cyklar.

Med vänlig hälsning
Dan & Roger

Cyklar från Head nu i Sverige
Stort urval av cyklar

Stort urval av cyklar

Vi erbjuder ett brett urval av handbyggda cyklar. Allt från mountainbikes, landsvägscyklar till barn och juniorcyklar.

Med mer än 25 års erfarenhet av cykeltillverkning och med ett starkt varumärke inom bl.a. skidor, tennis så går kvalitet för kvantitet. För oss är det viktigt att göra cykling till en upplevelse.